Vasaloppet/Öppet spår 2016

Specialinslag under vintern

De senaste åren har cyklingen dominerat mitt liv och jag startade bloggen enbart för att skriva om cyklingen och träningen däromkring. Under vintern -14/-15 kommer jag dock skifta fokus både i träning och blogg, jag är anmäld till Vasaloppet, det riktiga loppet, därav kommer det handla mycket om längdskidåkning en tid. Det är första gången jag ger mig på något liknande, jag är nybörjare på längdskidor, brukar aldrig tävla i något, söker sällan utmaningar för att pressa mig till gränsen. Det här blir nytt på många sätt och jag tänker blogga om det - i min cykelblogg - ända tills jag nått mållinjen i Mora.

Epilog mars 2015
Anmälde mig till Vasaloppet för att åka skidor i 9 mil. Tyvärr var föret sådant att det inte var skidåkning det handlade om, vattenpölarna var fler än antalet meter skidspår. Jag hasade mig fram i 47 km men tog sen bussen till Mora från Evertsberg, det var inte värt slitet och det var inte kul.
Istället har jag nu anmält mig till nästa års Öppet spår! Nytt försök på de nio milen och jag hoppas, hoppas, hoppas vi slipper ännu ett år med snösörja i fäders spår. 

I fäders spår - för framtids segrar2 kommentarer:

  1. Vad kul! Låter som att vi har samma mål och utgångspunkt. Lycka till med träningen så kanske vi ses någonstans mellan Mora och Sälen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma mål? Ja vi ska väl till Mora båda två ;) Skämt åsido, lycka till du också! Det blir en spännande upplevelse!

      Radera